Υπηρεσίες Digital Marketing (Social Media & Google Ads)

ΑΝ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΑ GOOGLE ADS ΘΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΟ SITE ΣΑΣ!

Αναλαμβάνουμε το σωστό στήσιμο, τον έλεγχο και την βελτίωση των διαφημίσεων σας για να πετύχετε καλύτερα αποτελέσματα.

Σωστό στήσιμο διαφημίσεων

Όσο πιο καλοστημένη είναι μια καμπάνια, τόσο περισσότερους πελάτες θα φέρει στην ιστοσελίδα σας. H έρευνα των λέξεων κλειδιών, η σωστή επιλογή τους, τα λεκτικά των διαφημίσεων και οι ρυθμίσεις στόχευσης  είναι τα σοβαρότερα σημεία. Φαίνεται ή ακούγεται ξεκάθαρο, αλλά πιστέψτε μας δεν είναι. Τα περισσότερα λάθη, πολλές αποτυχημένες καμπάνιες, πολύς χαμένος χρόνος, πολλά χαμένα χρήματα εντοπίζονται στο κακό αρχικό στήσιμο!

Το σωστό, επαγγελματικό αρχικό setup  των διαφημίσεων προϋποθέτει γνώση και πείρα.

Στην dezitech όλα αυτά τα χρόνια διαχειριζόμαστε και παρακολουθούμε πολλές διαφορετικές καμπάνιες πελατών μας από διάφορους επιχειρηματικούς κλάδους της αγοράς. Βλέπουμε τις τάσεις, κάνουμε συγκρίσεις και έχουμε μια ξεκάθαρη εικόνα τι ψάχνει ο καταναλωτής για να κάνουμε το πλάνο δράσης.

Για εμάς κάθε ευρώ που ξοδεύετε σε διαφήμιση, πρέπει να το παίρνετε πίσω το ελάχιστο 2,5 με 3 φορές (ROAS)!

Πολλά χρήματα αλλά μέτριο αποτέλεσμα

“Ξοδεύω πολλά χρήματα σε διαφημίσεις, αλλά δεν έχω αποτέλεσμα” είναι μια φράση που την ακούμε πολύ συχνά. Μήπως ξοδεύετε αρκετά χρήματα στις διαφημίσεις σας και δεν ξέρετε, αν το αποτέλεσμα που έχετε είναι το καλύτερο δυνατό; Δεν γνωρίζετε αν με τα ίδια χρήματα, το ίδιο κόστος, έχετε κάνει όλα τα σωστά βήματα και όλες τις ρυθμίσεις έτσι ώστε οι διαφημίσεις σας να έχουν  την βέλτιστη δυνατή απόδοση;

Mπορούμε να ελέγξουμε τις ήδη υπάρχουσες καμπάνιες σας!  Μπορούμε να αξιολογήσουμε από τις υπάρχουσες, ή υπο σχεδιασμό καμπάνιες, αυτές που υστερούν, αυτές που μπορούν να τροποποιηθούν και να βελτιστοποιηθούν.

Θα σας προτείνουμε το επανασχεδιασμό τους ΜΟΝΟ αν μπορούμε να σας φέρουμε πολύ καλύτερο αποτέλεσμα!

Μπορούμε να δούμε πως “κουμπώνουν” οι διαφημίσεις σας με τα analytics, τα conversions και ο κώδικας με την υπάρχουσα ιστοσελίδα/eshop σας και αν όλα αυτά μαζί σας δίνουν μια σαφή εικόνα των χρημάτων που ξοδεύετε.

Google shopping ads για υψηλότερη κερδοφορία

Το Google Ads για eshop είναι απαιτητικό! Όταν αναζητούμε ένα συγκεκριμένο προϊόν στην Google, πριν από τα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης στην κορυφή, εμφανίζονται σχετικά προϊόντα με τίτλο, φωτογραφία, τιμή και όνομα καταστήματος. Είναι αυτές οι διαφημίσεις που τραβούν τα βλέμματα και πρέπει οπωσδήποτε να εμφανίζεστε ΚΑΙ ΕΚΕΙ!

Τα Shopping Ads επιτρέπουν να εμφανιστείς πολλές φορές, με πολλά διαφορετικά προϊόντα στα αποτελέσματα της Google – αλλά και συνδυαστικά με τις απλές διαφημίσεις κειμένου. Περισσότερα αποτελέσματα σημαίνει και μεγαλύτερο μερίδιο εμφάνισης, άρα και καλύτερη διαφημιστική απόδοση!

Η επιτυχία των καμπανιών σας όμως εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό στο στήσιμο και τη ρύθμιση των Shopping διαφημίσεων στο Google Ads, καθώς και στη διαρκή παρακολούθηση και βελτιστοποίηση τους. Πρέπει η δική σας διαφήμιση στο Google Ads να εμφανιστεί άμεσα, «μπροστά» στους χρήστες την στιγμή που αναζητούν ή χρειάζονται το προϊόν ή την υπηρεσία σας.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Το κόστος χωρίζεται σε δύο κομμάτια. Το πρώτο αφορά το ποσό (budget) που θέλετε να επενδύσετε στην Google. Mπορείτε να ξεκινήσετε με 5 ευρώ την ημέρα, δηλαδή 150 ευρώ τον μήνα. Η χρέωση γίνεται με το κλίκ και αναφέρεται ως κόστος ανά κλίκ (CPC = Cost per Click) και ενεργοποιείται όταν ένας χρήστης πατήσει επάνω στη διαφήμιση σας η οποία και τον οδηγεί στην ιστοσελίδα σας. Το δεύτερο κόστος αφορά την αμοιβή του γραφείου μας για το στήσιμο και την διαχείριση των διαφημίσεων. Το κόστος διαχείρισης δεν είναι σταθερό καθώς επηρεάζεται από το budget που θα ξοδέψετε στην Google.

Από την στιγμή που ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας και αρχίζουν να τρέχουν οι διαφημίσεις, η προβολή τους στο κοινό θα είναι άμεση. Σίγουρα δεν πρέπει να περιμένετε θαύματα από τις πρώτες 2-3 εβδομάδες. Πρέπει να δώσουμε χρόνο στον αλγόριθμο της Google να δουλέψει τις διαφημίσεις σας μαζί με τις αντίστοιχες ρυθμίσεις μας. Τα πρώτα αποτελέσματα αρχίζουν να φαίνονται μετά τους πρώτους 1-2 μήνες.

To Google Ads είναι το διαφημιστικό σύστημα της Google όπου οι διαφημιζόμενοι υποβάλλουν προσφορές για συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά ώστε οι διαφημίσεις τους να εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google. Πρόκειται για ένα πανίσχυρο εργαλείο που θα σας βοηθήσει να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στο site σας και παράλληλα να αυξήσετε άμεσα, στοχευμένα και απόλυτα μετρήσιμα τις πωλήσεις σας.

Το Google Ads βασίζεται στις “λέξεις κλειδιά” ή αλλιώς στα “keywords”. Eπιλέγοντας για τις διαφημίσεις σας τις λέξεις ή τις φράσεις που αντιπροσωπεύουν το επάγγελμα σας, όταν οι πελάτες αναζητούν κάποια από αυτές τις λέξεις θα εμφανίζονται οι διαφημίσεις σας. Η Google διεξάγωντας ένα είδος δημοπρασίας, με κάποια κριτήρια που η ίδια ορίζει, θα επιλέξει να εμφανίσει στους χρήστες, με σειρά προτεραιότητας, τις καλύτερες και πιο σχετικές διαφημίσεις που περιλαμβάνουν αυτές τις λέξεις κλειδιά.

Διάρκεια

 3 ΜΗΝΕΣ

 12 ΜΗΝΕΣ

 18 ΜΗΝΕΣ

Οι digital υπηρεσίες

banner

STRATEGY

Δημιουργούμε τη βέλτιστη στρατηγική και τις λύσεις για την επιχείρηση σας.

image10

WEB DESIGN

Δημιουργία και οπτική βελτιστοποίηση ιστοσελίδων και γραφικών.

image05

SOCIAL MEDIA

Στρατηγική επιλογή των καναλιών και του μηνύματος.

image07

COACHING

Ξεχωριστή και Tailor Made συμβουλευτική για τη δική σας εταιρία.

banner02

BRANDING

Δυνατό και μοναδικό digital branding που ξεχωρίζει στον ανταγωνισμό.

image08

USER EXPERIENCE

Σκοπός μας η βέλτιστη εμπειρία του χρήστη μέσα στα κανάλια σας ( ιστοσελίδα & social media ).