Dedicated Server

Dedicated Server

Ταχύτητα και Ασφάλεια

Ισχυροί dedicated servers στο καλύτερο Datacenter της Ελλάδας και από τα καλύτερα της Ευρώπης. Υψηλή απόδοση και ανταγωνιστικές λύσεις σε βραβευμένη υποδομή.

Χαρακτηριστικά Dedicated Servers

ATHENS-2 World-Class Data Center της LAMDA HELLIX στην Ελλάδα

ISO Certified Infrastructure

Η LAMDA HELLIX αποτελεί την μόνη πιστοποιημένη στην Ελλάδα σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2008 και ISO/IEC 27001:2005, εταιρεία παροχής υπηρεσιών Data Center Infrastructure Outsourcing & Integration.

Πλήρης ασφάλεια

Σύγχρονες εγκαταστάσεις με σύστημα Ελέγχου Πρόσβασης (Access Control), κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης (CCTV), μηχανισμοί ασφάλειας, κλιματισμού, αξιολόγησης του συνόλου της υποδομής.

Ανταγωνιστικές Τιμές

Υψηλής ποιότητας υπηρεσίες Dedicated με ευέλικτες λύσεις και φιλοξενία στην Ελλάδα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Τροφοδοσία Ρεύματος

Δεν αρκούμαστε μόνο στο δημόσιο δίκτυο. Οι servers μας τροφοδοτούνται αδιάκοπα με δύο ανεξάρτητες παροχές, μία από το δίκτυο και μία από σύστημα γεννητριών Diesel και UPS, ώστε να εξασφαλίζουν την μεγαλύτερη δυνατή διάρκεια λειτουργίας σε περίπτωση ανάγκης.

Connectivity

Σύνδεση στο διαδίκτυο μέσω πολλαπλών παρόχων διασφαλίζοντας 100% αξιοπιστία για τη διασύνδεσή μας. Ταχύτατη πρόσβαση των επισκεπτών στο site σας λόγω του υψηλού εύρους ζώνης.

Network Firewall

Δύο firewall που υποστηρίζουν το ένα το άλλο. Σε περίπτωση που το ένα δεχτεί μεγάλης κλίμακας επίθεση, ενεργοποιείται το δεύτερο για την αποφυγή μη διαθεσιμότητας.

Intrusion Protection

Live monitoring της συμπεριφοράς του δικτύου για τον άμεσο εντοπισμό κακόβουλης προσπάθειας και μηχανισμός προστασίας για αυτόματο block σε πραγματικό χρόνο. Αυτόματη καταγραφή κάθε ύποπτης ενέργειας σε log file.

Extreme Support

Η τεχνική υποστήριξη παρέχεται από έμπειρους τεχνικούς πρόθυμους να εξυπηρετήσουν το αίτημά σας το συντομότερο δυνατό μέσω τηλεφώνου, chat και ticketing σύστημα. Η τεχνική ομάδα είναι εδώ όχι μόνο για να λύσει αλλά και για να προβλέψει τις δυσλειτουργίες.

Ελληνικό Datacenter

Ιδιόκτητες γραμμές και εξοπλισμό στο καλύτερο datacenter της Ελλάδας ATHENS 2 της «LAMDA Hellix» με υπηρεσίες και τεχνολογίες οι οποίες συναντώνται σε datacenters παγκόσμιας κλάσης.

Dedicated Server Plus

Διαθέσιμες backup συσκευές που λειτουργούν σε περίπτωση αποτυχίας των κεντρικών συσκευών (switch, routers, firewall, δίσκοι κτλ) ώστε να εξασφαλίζεται η ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών σας.

Άμεση διασύνδεση με χρόνο απόκρισης (ping requests) μικρότερο των 10ms από όλη την Ελλάδα!

Δυνατότητα πρόσβασης στον server μέσω SSH ή RDP (remote desktop αν είναι windows) για προηγμένη διαχείριση του server σας με χρήση commands.

Φιλοξενία συστημάτων υψηλής υπολογιστικής πυκνότητας (high density Supermicro Blade Servers).

Εξελιγμένες τεχνικές ασφαλείας στο Datacenter με συστήματα Monitoring, Πυρανίχνευσης & Πυρασφάλειας, Σύστημα κατάσβεσης, Προσωπικό ασφαλείας 24×7 και Ειδικές άδειες εισόδου.

Datacenter βραβευμένο για την περιβαλλοντική του πολιτική (Bravo Sustainability Award). Τεχνικές φιλικές προς το περιβάλλον τόσο στις εργασίες όσο και στην παροχή υπηρεσιών.

Δικτυακά Firewalls με κανόνες ασφαλείας, μηχανισμός προστασίας και live monitoring δικτυακής συμπεριφοράς προστατεύουν το δίκτυο των servers από κακόβουλες προσπάθειες.

Δυνατότητα πρόσβασης στον Dedicated Server σας μέσω IPMI.

Μία ή περισσότερες (εάν χρειάζεται) διευθύνσεις ip στο διαδίκτυο αφιερωμένες αποκλειστικά και μόνο στη δική σας υπηρεσία φιλοξενίας σε Dedicated Server.

Εάν δεν μείνετε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες φιλοξενίας μας, σας επιστρέφουμε τα χρήματά σας.

Διαρκής βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης η οποία εξασφαλίζει σταθερότητα στις υποδομές.

Υποδομή με εξοικονόμηση ενέργειας και ψύξης πιστοποιημένη με το Tier III level by UptimeInstitute. Business IT (BITE) Excellence Award for Cloud (2016), Best Service Provider Data Center in EMEA Award (2015) και πολλά άλλα. Δείτε εδώ.

Dedicated & Colocation

Εγγυημένη υψηλή διαθεσιμότητα διασύνδεσης 99,9%

Αυξημένη ηλεκτρονική και φυσική ασφάλεια

Συνδυασμός κόστους-απόδοσης: καλύτερες υπηρεσίες σε μικρότερο κόστος

Unmetered Traffic

Υποστήριξη υποδομής από την έμπειρη ομάδα της LAMDA HELLIX

Κλιματολογικός έλεγχος

Λύσεις backup

Ανεξάρτητα κλειδωμένα κελιά

Πρόσβαση με κάρτα-κλειδί

Ελεγχόμενη διαδικασία εισόδου

Ευέλικτη υποδομή που προσαρμόζεται στις ανάγκες σας

Multihome Internet Connectivity